Tijdens het bestelproces dien je zelf een datum te selecteren uit de agenda. De datum die u als klant selecteert Is tevens de datum waarop u dient op te halen. Het ophalen zelf kan aan de Bellevoysstraat 15 in Rotterdam tussen 14 en 17 uur.

Wanneer u zonder iets te laten weten niet verschijnt op uw ophaalafspraak, komt u order te vervallen. Contacteert u ons tijdig (minimaal 48 uur van te voren) doordat u deze uit onmacht niet op kunt halen, dan kunnen we een uw order in goed overleg verschuiven.

Hoe graag we dit ook willen, is dit helaas (nog) niet mogelijk. De vraag is momenteel groter dan het aanbod. In het bestelproces in de agenda kunt u zien wanneer de eerst mogelijke beschikbaarheid is.

De Wet Verkopen op Afstand (art. 7:5 BW) wordt La Doux Rêves niet van toepassing verklaard, dit omdat wij producten leveren die snel kunnen bederven en/of verouderen (art. 7:46d jo. art. 7:46b BW). Onze producten kunnen vanwege hun aard niet worden teruggezonden.

Wij verzenden momenteel wereldwijd. Uw product wordt dusdanig ingepakt, waardoor deze in goede staat aankomen. Via de website kunt u zien naar welke landen wij verzenden.

Scroll naar boven